Algemene voorwaarden

Gratis verzending vanaf €10,-

Het maakt niet wat voor sticker je besteld: alle bestellingen van € 10,- of meer versturen we gratis. Voor bestellingen onder € 30,- betaal je €2,95 verzendkosten. Onze stickers worden met zorg verpakt en altijd verzonden in een stevige verzendkoker of doos, om de sticker goed te beschermen tijdens het versturen.

 

14 dagen bedenktijd & retourneren

Je hebt het recht je sticker(s) tot 30 dagen na ontvangst weer terug te sturen. Je hebt na het annuleren nogmaals 14 dagen de tijd om je sticker terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Alleen de kosten voor het terugsturen van de sticker van je huis naar Muurstickerstunter zijn voor eigen rekening.

Wil je je sticker(s) retourneren? Let er dan wel op dat je deze in originele staat met het plastic om je sticker netjes in de verzendkoker terugstuurt.
Om de sticker(s) te retourneren kun je rechtstreeks met ons contact opnemen via info@plakkers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van je retourzending terugstorten. Mits de sticker(s) in goede orde zijn ontvangen.

 

Klantenservice

Heb je vragen of klachten over stickers? Je kunt onze medewerkers 7 dagen per week via mail bereiken. We zullen dezelfde dag je vraag nog behandelen.

 

Veilig betalen

Muurstickerstunter richt zich op de Nederlandse en Belgische markt, je kunt dan ook altijd veilig betalen via iDEAL. Met iDEAL handel je direct het bestelproces af via je eigen bank in een vertrouwde online betaalomgeving. Wanneer je liever het geld via bankoverschrijving overmaakt is dit geen enkel probleem. Stickers worden verzonden als de betaling is ontvangen.