Sticker “Open vuur en roken verboden” P003 – ISO 7010

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met onze duidelijke en opvallende ‘Open vuur en roken verboden’ sticker kun je gemakkelijk de veiligheid handhaven in diverse omgevingen. Deze hoogwaardige sticker is ontworpen om direct de aandacht te trekken en iedereen bewust te maken van het verbod op open vuur en roken. Of het nu gaat om kantoren, openbare ruimtes, parken of andere locaties, deze sticker is een essentieel hulpmiddel om risico’s te minimaliseren en de naleving van regels te vergroten. Met duidelijke, universele symbolen is de boodschap voor iedereen begrijpelijk.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bescherm levens en eigendommen door het plaatsen van deze ‘Open vuur en roken verboden’ sticker op strategische locaties.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Contour gesneden, geen transparante randen
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
Jacco van de Hoven

goed product